Skaffa en inbrottssäker brevlåda med lås

Många tänker inte på att sin gamla brevlådan kan vara en säkerhetsrisk om den ej har lås. Om du funderar på en ny brevlåda välj en inbrottssäker brevlåda med lås. Att byta ut din gamla postlåda utan lås kan vara en bra försäkring för att förhindra inbrott och att obehöriga kan stjäla din post.

* Detta inlägg innehåller reklamlänkar till Flexbox SE och innehåller annonslänkar. *

Fördelar med en säker brevlåda med lås

Köper du en ny modern brevlåda eller paketpostlåda så kan du välja till lås för att öka säkerheten. Detta göra att obehöriga inte kan se om du tömt din brevlåda och därmed inte veta om du är hemma eller inte. De kan inte heller stjäla din post som kan innehålla känslig information såsom personnummer, bankinformation osv. Ingen kan heller se om din brevlåda är tömd. Brevlådor med lås finns generellt sätt i två modeller, frontmatade eller toppmatade.

Storlek, kvalité på din nya inbrottssäkra brevlåda

Om du beställer hem mycket från nätet så är en större modell av paketpostlåda att föredra då de är större och större paket får plats. Vi rekommenderar att man väljer en robust postlåda med lås. Modeller med magnet är bra för att hålla inkastluckan på plats som en smidig och praktisk lösning vid oväder, vilket skyddar din post från väta. Gällande materialval så ser vi plåtkonstruktioner som ett bra val, du får ofta mycket bättre kvalité om du går upp något i pris. Här gäller det att tänka efter vad du komer bli nöjd med, tänk dock på att köpa en modell som håller länge.

Välj postlåda efter dina behov

Nedan har vi sammanställt tre certifierade och populära modeller från Flexbox som vi ser som utmärkta val för brevlådor med lås och hög kvalité. Du kan om du vill designa din egna skylt till din postlåda och byta ut om du så vill med tiden. Lycka till med valet av brevlåda!

Postlåda Olof

En av de senaste modellerna från Flexbox. En enkel model med vredlås som finns i flera färger om man så önskar.

Postlåda Albert

En lite större modell som kan rymmer flera dagars post om man är bortrest. Finns i flera färger.

Paketpostlåda Oskar

En av de större modellerna från Flexbox för dig som söker en paketpostlåda. Med ett säkert inkast för större paket och ett mindre inkast för mindre post. Denna modell är testad av SP (Sveriges tekniska forskningsinstitut).


Relaterade artiklar