Om oss

Hemsakerhet.nu är en blogg som inriktar sig på hemsäkerhet, säkerhetsprodukter, hemövervakning och hemlarm. Artiklar och innehåll inriktas sig till den privata konsumenten främst.

Idén bakom Hemsakerhet.nu kom till när ett hemlarm skulle installeras efter flytt till villa. I samband med det kom en rad frågor och funderingar upp. Det finns en hel del att ta ställning till när de gäller hemsäkerheten och hemlarm.

En del av artiklarna kan innehålla reklamlänkar. Tips och rekomendationer baseras på skribenternas tester av produkterna och det kommer inte att rekommenderas produkter som anses vara mindre bra utifrån testerna.


För att kontakta oss vänligen gå till vår sida Kontakta oss och fyll i formuläret. Vi återkopplar så fort vi har möjlighet. Eller skicka ett mail till [email protected]

Hur vi utser testvinnare

Idag är näthandel en naturlig väg att gå när du ska handla då det är snabbt, enkelt och någonting du kan göra var du än befinner dig. Genom att handla på nätet kan du även snabbt jämföra utbudet av onlineprodukter som finns på marknaden. Detta enorma urval kan göra det svårt för dig som konsument att hitta rätt, speciellt när många produkter är ytterst lika varandra och har lockande produktbeskrivningar som ibland även är för bra för att vara sanna. 

Tanken bakom Hemsakerhet.nu är att hjälpa dig att hitta rätt bland utbudet av produkter online och därmed kunna guida dig till att göra ett bättre köp. På  Hemsakerhet.nu delar vi därför med oss av produkttest på varor du kan handla online, där du kan läsa dig in mer på de enskilda produkterna och vad du bör ha i åtanke innan köp.  

Vi uppdaterar även våra produkttest kontinuerligt för att vi alltid ska kunna erbjuda de senaste och mest kvalitativa produkterna som finns på marknaden. Vi bygger även ständigt på utbudet av tester för att du som köpare ska kunna hitta precis det du söker.  

Hur vi utser våra bäst-i-test produkter   

Efter noga efterforskningar och jämförelser av marknadens utbud, väljer vi ut de produkter inom varje kategori som vi tycker är de bästa just nu. Vi fokuserar alltid på att topplistorna ska vara relevanta för samtliga användare med inkluderande funktioner och en prislapp som gör att du som kund kan göra ett mer skräddarsytt och smart val.  

Vi vill poängtera att vi själva inte testar produkterna vi skriver om, istället är testerna uppbyggda på jämförelser av liknande produkter på marknaden, egna utlåtanden, kundrecensioner och topplistor för att du som konsument ska kunna göra ett smart val och även spara pengar på ditt köp. 

Även om alla bäst-i-test sidor har samarbeten med produktsidor, så arbetar vi för att våra recensioner ska vara oberoende och objektiva. Det är därför ingenting som styr våra beskrivningar, utlåtanden eller vad vi ska inkludera i våra test.  

Den bästa produkten enligt oss, har fått titeln på grund av dess funktioner och egenskaper som faktiskt är ett bättre inköp och val i våra ögon. Vi tror på ärlighet, där vi kombinerar fakta med utlåtanden från konsumenter som faktiskt köpt produkten, för att sedan kunna presentera det för våra läsare. 

Genom att läsa om varorna vi presenterar och klicka er vidare från  Hemsakerhet.nu till produktsidorna kan vi fortsätta vårt arbete med att leta fram marknadens bästa produkter. Lycka till! 

Referenser i de fall de saknas i respektive artikel:

Råd och rön
Pricerunner
Prisjakt
Testfakta