Bästa GPS tracker för barn 2024 – Låt ditt barn bli mer sjävständig med säkerhet!

1. ezTracker Pro 202. Swetrack MaxiTracker3. ezTracker Guardian G2
ezTracker Pro 20Swetrack MaxiTrackerezTracker Guardian G2

Bästa GPS tracker för barn – Det kan kännas lite läskigt att släppa iväg ditt barn på egen hand i början. Men det är också nödvändigt för att ditt barn ska lära sig att bli mer självständig. Men om du vill lugna dina nerver eller om ditt barn har något längre att gå, så kommer en GPS tracker för barn att vara en perfekt investering.

Utbudet av dessa på marknaden är stor och efterfrågan ökar ständigt, vilket har gjort att utveckling gått framåt. Det finns idag modeller i de flesta prisklasser, så vilken ska du då välja? Vi har letat fram marknadens tre bästa val i vår mening, så att du kan göra ett bättre val!

Topp 3 GPS tracker för barn bäst i test 2024

1. Vår vinnare! ezTracker Pro 20

 • Med rörelselarm
 • Batteritid: upp till 4 år
 • Lätt vikt
 • IPX7-certifierad

Från varumärket ezTracker har du denna vinnande modell Pro 20. En ledande GPS tracker som kan användas för spårning av samtliga av dina tillhörigheter, men också kunna se vart ditt barn lär sig.

Pro 20 är IPX7-certifierad, vilket innebär att den har genomgått gedigna tester och därmed är vattentät om den är i vatten i upp till 30 minuter på ett meters djup. En tålig modell som är väldigt genomtänkt!

Men utöver detta är det flera andra funktioner som vi finner lite extra utmärkande. Bland annat har denna modell en GPS-modul med 50 kanaler, ett kraftfullt batteri som ger den en drifttid på hela 4 år och en lättare vikt på 569 gram. Detta gör den enkel att bära med sig för ditt barn. Ett mycket bra val som vi placerar högst upp på topplistan!

2. Swetrack MaxiTracker – Bästa prisvänliga!

 • Med magnetfäste
 • Vattentät
 • Energisparfunktion
 • Spåra via appen

Med Swetracks modell MaxiTracker kan du enkelt säkerställa att ditt barn är på plats eller på väg hem från skolan. Inbyggda funktioner och spårningslägen kan enkelt läsas av från din mobil, genom att ladda ner medföljande applikation.

Det inkluderade energisparläget säkerställer också att GPS trackern har en längre drifttid. Swetrack har designat denna mer prisvänliga modell för att vara mycket kompakt och enkel att bära med sig. Dessutom har den försetts med ett praktiskt magnetfäste och är helt vattentät för att kunna användas i samtliga väder.

Är du ute efter ett prisvänligt val, men ändå inte vill kompromissa gällande funktioner och användarvänlighet är MaxiTracker ett val att rekommendera.

3. ezTracker Guardian G2 – Mycket kompakt storlek!

 • Inkluderat SIM-kort
 • Inbyggt trygghetslarm
 • IP-klassning: IPX6
 • 3G-funktion

Från varumärket ezTracker har du även denna utvecklade modell Guardian G2. Ett bra val för att kunna spåra allt mellan himmel och jord. Denna modell har även försetts med ett inbyggt trygghetslarm, och en larmspårningstjänst som enkelt kan avläsas direkt från mobilen. Ett SIM-kort medföljer vid köp och är mycket enkel att använda.

Några andra utmärkande punkter är att den har försetts med 3G-funktion, samt möjlighet att köpa till lite olika tillbehör om du vill kunna spåra dina tillhörigheter.

Om du letar efter en kompakt GPS tracker för barn som har många funktioner, så rekommenderar vi att du kikar på Guardian G2 lite extra.

3 vanliga frågor om GPS tracker för barn:

Hur använder man en GPS tracker?

En GPS-tracker kan hjälpa dig att spåra både fordon, tillhörigheter eller positionen till vart ditt barn befinner sig. Genom att ladda ner medföljande applikation kan du även se samtliga uppgifter direkt i mobiltelefonen. Installationen är mycket enkel och det enda du behöver göra är att sammankoppla enheten med spåraren, oavsett vad du planerar att använda den till.

Vilka användningsområden har en GPS tracker?

Fördelen med en GPS-tracker är att den kan användas till lite olika typer av ändamål. Du kan se positionen på vart ditt barn befinner sig, vart bilen är parkerad eller vart den stulna båten är. Så när ditt barn är gammal nog, så kan GPS-trackern användas för andra säkerhetsåtgärder, vilket är mycket praktiskt.

Vilka funktioner bör en bra GPS tracker för barn ha?

En GPS-tracker för barn bör vara enkel att använda, men även ha en mer minimalistisk design. Någonting som kanske inte kommer vara lika viktigt om du ska använda den för att kunna spåra dina fordon.

Den är även menad som en säkerhetsanordning, så en fördel är också om spåraren har försetts med något form av larm. Utöver detta är det viktigt att du funderar på vilka funktioner som kommer göra en särskild modell till ett extra bra val för dig. Hur lång batteritid ska den ha och hur enkel ska den vara att installera?

Hur vi valt ut produkter till vår topplista

Vi förstår att det kan kännas lite otäckt att släppa iväg ditt barn på morgonen för att ta sig till skolan själv. Att släppa taget är svårt och om ditt barn är yngre så kan det vara skönt att kunna följa deras tur direkt i mobiltelefonen. Men förutom detta så är en GPS tracker också perfekt för att du ska kunna spåra dina tillhörigheter.

När du letar efter den bästa modellen för dig, så är det viktigt att du dels funderar på vad du ska använda GPS trackern till och även vilka funktioner som du prioriterar att den ska ha. Utbudet är stort och ju fler funktioner, desto mer kommer du vanligtvis även behöva betala, vilket är värt att ha i åtanke.

En GPS tracker är en väldigt praktiskt investering och kommer att spara dig en massa onödig oro. Så vilken modell på topplistan passar dig?

Källor:

https://m3.idg.se/2.1022/1.664499/gps-trackers

https://www.xn--gpsfrbarn-37a.se\gps-trackers-barn-2017

https://www.gpslogik.se/sa-fungerar-gpstracking/

Vi har jämfört produkter avseende produktinformation, kundrecensioner, kundbetyg och kundnöjdhet hos nedanstående webbplatser för att hitta bästa GPS tracker för barn

Prylstaden
Prisjakt
Pricerunner